AK Parti’de yeni Gençlik Kolları Başkanı belli oldu!

AK Parti Muş İl Başkanlığı’nda yeni Gençlik Kolları Başkanı belli oldu. 25 yaşındaki Muhammed Furkan Yüce bugün itibariyle görevi devraldı.

ALPARSLAN DİYARI- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı’nda yeni Gençlik Kolları Başkanı 25 yaşındaki Muhammed Furkan Yüce oldu. Bir süre önce istifa eden Avukat Muhammed Şamil Kök’ün yerine atanan Yüce, tebrikleri kabul etti.

 

MUHAMMED FURKAN YÜCE KİMDİR?

 

1998’de Muş’ta doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Muş’ta tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul’da İstanbul Gelişim Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okudu bu sürede Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gönüllü Gençlik Liderliği ve Kamp Liderliği yaptı. Birçok ESC ve Erasmus+ projelerinde hem katılımcı hem de proje yürütücülüğü yaptı bu süre zarfında Polonya, Romanya, Macaristan, İtalya,Portekiz,İspanya ve Azerbaycan’da projelere katıldı. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde gençlik alanında gönüllü çalışmalar çalıştaylara katıldı. Ve 3 Ağustos 2023 Tarihinde Ak Parti Muş il Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devraldı.

 

Haber: Kader Akçil


03.08.2023 10:16