AK Parti adaylarını açıklıyor! Malazgirt için 2 isim masada…

AK Parti Belediye Başkan adayları belli oluyor. Malazgirt için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde 2 isim olduğu öğrenildi.

ALPARSLAN DİYARI- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) bir bir adaylarını açıklıyor. Yoğun yağmura rağmen hınca hınç dolan Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında birçok ilin belediye başkan adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da kendisini aday ilan edeceğini bildirdiği Murat Kurum, başta olmak üzere belediye başkan adaylarını bizzat kendisi açıkladı.

 

MALAZGİRT İÇİN 2 İSİM MASADA

 

Öte yandan birçok il ve ilçede de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde 2 isim olduğu ve son kararı Erdoğan’ın vereceği öğrenildi. Alparslandiyari.com’un edindiği bilgilere göre, Muş’un Malazgirt ilçesi için de son iki isim arasından birinin seçileceği belirtildi.

 

İlçelerde özellikle AK Partili belediyelerde 2 seçenek bulunuyor. Birincisi dönem kuralına takılmayan mevcut başkanlarla devam etme kararı, ikincisi ise teşekkür edilip yeni ve güçlü bir ismin aday olarak belirlenmesi.

 

MALAZGİRT İÇİN SENARYO BELLİ

 

Malazgirt’te ise aday adayları arasından bir ismin belirlenmesi de yüksek ihtimaller arasında. İkinci ihtimal ise mevcut belediye başkanı Cengiz Altınla “yola devam” kararının alınabilecek olması. Gazetemizin edindiği bilgilere göre, Erdoğan’ın önündeki 2 ismin belli olduğu son kararın birkaç gün içinde verilmesi bekleniyor.

 

"ÖZEL HABER: VEYSEL EŞİN"


07.01.2024 14:09