Aile kavgası kanlı bitti: Damat ve kuzeni silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde karı-koca arasında başlayan tartışma, ailelerin dahil olmasıyla kanlı bir olaya dönüştü.

 

ALPARSLAN DİYARI- Silahların çekildiği kavgada, damat Mehmet Ali Baran ve 4 aylık evli kuzeni Vedat Baran vurularak hayatını kaybetti.

 

OLAYIN DETAYLARI

 

Olay, Yenişehir ilçesi Aziz Mahmutoğulları Caddesi'ndeki bir binanın 6. katında meydana geldi. Mehmet Ali Baran ile eşi E.B. arasında çıkan tartışma büyüyünce iki taraf da ailelerini yardıma çağırdı. Olay yerine gelen gelinin yakınları, damat Mehmet Ali Baran ve kuzeni Vedat Baran’a silahla ateş etti.

 

KORKUNÇ KAVGA: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

 

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, damat Mehmet Ali Baran ve kuzeni Vedat Baran'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Agit Baran’ın ise yaralı olduğu bildirildi. Olay sırasında gelin E.B. ve iki çocuğunu yakınları alıp olay yerinden uzaklaştı.

 

AİLEDE BÜYÜK YIKIM

 

Olay yerinde toplanan damadın yakınları sinir krizi geçirirken, cenazeler savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Diyarbakır polisi olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

HABER MERKEZİ


13.10.2024 09:35