Ahlat-Tatvan karayolunda korkutan kaza: Aile ölümden döndü

Bitlis'in Ahlat ilçesi ile Tatvan arasında yer alan Sarı Kum Köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında bir aile ölümden döndü. Seyir halindeyken, arka sağ tekerleği yerinden fırlayan araç, kontrolden çıkarak orta refüje çarptı.

ALPARSLAN DİYARI-Olay, 5 kişilik bir ailenin içinde bulunduğu araçla Ahlat'tan Tatvan yönüne doğru seyir halindeyken gerçekleşti. Henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı aracın arka sağ tekerleği yerinden çıktı. Tekerleğin fırlamasıyla birlikte araç, hızla kontrolünü kaybederek orta refüje çarptı. Kazanın etkisiyle araç refüje çıkarak durabildi.

 

 

Kazayı gören diğer sürücüler hemen durumu yetkililere bildirirken, olay yerine hızla ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre araçta bulunan 5 kişilik aile kazayı büyük bir şans eseri yara almadan atlattı. Olay yerinde yapılan kontrollerin ardından aile üyeleri, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

 

 

Kazanın ardından Ahlat-Tatvan karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatıldı ve aracın yoldan kaldırılmasıyla birlikte trafik akışı normale döndü. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, kazanın kesin nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN


22.08.2024 07:33