Acar: Her iftar bize ızdıraptır

Acar: Her iftar bize ızdıraptır
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde iftar sonrası ev ziyaretleri yapan Belediye Başkanı Yıldız Acar, “Her iftar bize ızdırap oluyor” diyerek, ihtiyaç sahibi aileler için çağrıda bulundu.
Çekilen görüntülerde bazı ailelerin evlerinde halı dahi olmaması dikkat çekti. Özelikle Doğubayazıtlı iş insanlarına seslenen Başkan Acar, imkanlar doğrultusunda her gün en az 10 İhtiyaç sahibi aileye destek olduklarını, fakat bunun aileler için bir etki etmediğini ve aileler için iş alanlarının açılması gerektiğini söyledi.
“İŞ SAHASI AÇILSIN”
Başkan Acar ilçede en az 5 bin ailenin ihtiyaç sahibi olduğunu, bunların çoğunun hanesinde ev eşyalarının eksik olduğunu ve standart yemek yemediklerine değindi. İş insanlarına seslenen Acar, Doğubayazıt için iş alanlarının açılması gerektiğini kaydetti.
Doğubayazıt Belediyesi olarak her çarşamba halk buluşması programı yaptıklarını dile getiren başkan Acar şöyle dedi: “Halk programlarında yüzlerce sorun ve şikayetler alıyoruz, halk işsiz, bizler sadece gıda ve yardım kolileri ile destek olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız yeterli olmuyor, iş imkanları oluşması lazım. Doğubayazıt'ta insanlar evlerine ekmek götüremiyor. İftardan sonra ziyaret ettiğimiz evlerin halini görünce iftarlarımız bize ızdırap oluyor. Bu nedenle iş adamlarını Doğubayazıt’a davet ediyoruz. Belediye olarak onlara tüm imkanları sağlayacağız ve iş insanlarını destekleyeceğiz.”


03.04.2023 11:25