3. Lig temsilcisi Muşspor'da transfer sesliği sürüyor!

3. Lig temsilcisi Muşspor'da transfer sesliği devam ediyor! Peki kimler gelecek?

3. Lig'de mücadele edecek olan Muş temsilcisi Muşspor'da transfer sesliği devam ediyor. Sarı-beyazlı ekiplte kimlerin geleceği büyük merak konusu...

 

MUŞSPOR YENİ TRANSFERİ KİMLER?

 

Geçtiğimiz sezon 68 Aksaraysporla şampiyonluk yaşayan forvet İlker Avşar, Muş spor ile anlaşma sağlamıştı. Aksaraysporun şampiyonluğunda büyük bir rol oynayan Yeni transfer İlker Avşar 379 karşılaşmada 133 gol atarken 10 golün de asistini yaptı.


 

Muşspor Kulüp Başkanı Nevzat Kaya yeni transferle ilgili, "Genç, dinamik ve güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah sezon sonu hep beraber hedefimize ulaşacağız." açıklamasını yapmıştı.

 

Büyük takımlarda transfer çalışmaları hızla devam ederken 3. Lig ekipleri daha emin adımlarla ilerliyor. Muşspor'da yeni transferlerin kim ya da kimler olacağı merak edilirken, henüz kulüpten resmi bir açıklama gelmedi. 

 

BAŞKAN KAYA TRANSFER BOMBALARINI PATLATACAK?

 

Taraftar ise bu sezon ligde kalmanın yanı sıra başarı bekliyor. Öte yandan Muşspor Başkanı Nevzat Kaya'nın isimleri açıklamasına ise az bir süre kaldı. Kaya ve ekibinin tek hedefi şampiyon olarak 2. Lig'e yükselmek.

 

"3. LİGDE KALICI OLMAK ÖNEMLİ"

 

Spor camiası ve medya da 3. Lig'in Muşspor için kalıcı olmasının öncelikli olduğunu akabinde üst liglere yükselmenin planlarının yapılmasının önemine değiniyor.  
 

Haber: Emrullah Özbey

 


21.07.2023 01:00