26 Ağustos Malazgirt Zafer Bayramı hazırlığı

Kaymakam Göksu Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın, ilçenin kanaat önderleri, iş insanları, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları,  köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, 26 Ağustos hazırlıkları için toplantı yaptı.

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın, Malazgirt ilçesinde her yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla görkemli bir şekilde kutlanan 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için yapılacak hazırlıklar ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında ilçenin kanaat önderleri, iş insanları, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları,  köy ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptılar.

 

 

Malazgirt Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı GSM öğrenci yurdu konferans salonunda  yapılan toplantıda, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile kutlanan 26 Ağustos Malazgirt Fethi’nin 951’nci yılı etkinliklerinde olduğu gibi bu yıl ki etkinliklerin de Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde Okçular Vakfı tarafından organize edeceği ifade edildi.

 

"HAYDİ MALAZGİRT İÇİN TEK YÜREK OLALIM"

 

Kaymakam Bayram ve Başkan Altın, toplantıda tüm Türkiye’deki vatandaşları Sultan Alparslan Diyarına davet ediyoruz.Haydi Malazgirt için tek yürek olalım  dediler.

 

 

Haber İlhan Güvenir


16.08.2023 16:32