1071 Malazgirt Spor 2-0 Hasköy Spor

Muş'ta 1. Amatör Ligi A Grupta yer alan 1071 Malazgirt Spor, Hasköy Spor'u 2-0 mağlup etti.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Şehir Stadı'nda oynanan maç bu sezonun en çekişmeli maçı oldu.

 

90 dakika boyunca maçta üstünlüğünü koruyan 1071 Malazgirt Spor, attığı 2 golle Hasköy Spor'u 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. 

 

Malazgirt spor kaptanı Mehmet Önal her iki yarıda birer gol atarak maçın yıldızı oldu.

 

Şampiyonluk adayı iki takımın centilmence mücadelesi taraftarlardan alkış aldı.

 

Hasköy spor kulübü başkanı Behçet Akçil, maçı tribünden izleyen Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın’a Malazgirtli gençlere sahip çıktıkları için teşekkür ederek forma hediye etti.

 

Maç sonunda Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın her iki kulübün soyunma odalarına giderek sporcu ve teknik heyeti tebrik ettiler.

 

Maçın ardından açıklama yapan 1071 Malazgirt Spor Kulübü Başkanı İsmail Türeli, iki takımın da istekli oynadığını söyledi.

 

Futbolcularının daha kontrollü oyunla maçı kazandığını belirten Türeli, "Kulüp başkanı olarak bizlere her zaman destek olan maçımızı tribünden izleyen Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın'a çok teşekkür ediyorum. Bize destek olan Malazgirtli iş insanı Hacı Ömer Kaya’ya bu yıl yaptığınız maçlarda bize destek veren olan değerli Is İnsanı Adapazarı'nda ikamet eden Fatih Saltık beye çok teşekkür ederim. Bu önemli maçta tribünden bize destek veren tüm Malazgirt halkına çok teşekkür ediyorum. Bizim tek amacımız tarihi Malazgirt ilçesinin ismini her alanda duyurmak. Malazgirt ilçesini Bölgesel Amatör (BAL) Ligine taşımak." diye konuştu.

 

 

1071 Malazgirt Spor 1.Amatör A grubunda 13 puanla lider koltuğunda bulunuyor.

 

HABER İLHAN GÜVENİR


12.11.2023 17:08