1071 Halk Oyunları Spor Kulübü birinci oldu! Türkiye finallerine gidiyorlar

Erzurum'da düzenlenen bölge yarışmasında, Muş Halk Eğitim Halk Oyunları Kulübü büyük bir başarı elde etti. 1071 Halk Oyunları Spor Kulübü, minikler kategorisinde birinci olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

ALPARSLAN DİYARI- Yarışmada gösterdikleri performansla jüriyi etkileyen minikler, birincilik ödülünü kazanarak büyük bir gurur yaşadılar.

 

Muş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahsin Oran, yarışma sonrası minikleri tebrik ederek, bu başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Tahsin Oran, "Derece alarak birinci olan minik sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bu başarı, uzun süren çalışmaların ve azmin bir sonucudur. Önümüzde Türkiye finalleri var ve oradan da mutlaka derece ile döneceğimize inanıyorum," dedi.

 

Minik sporcuların Erzurum'da gösterdikleri performans, hem eğitmenlerini hem de ailelerini gururlandırdı. Türkiye finallerine hazırlık süreci için yoğun bir çalışma programı belirlenirken, minik sporcuların performanslarını daha da geliştirmek için ellerinden geleni yapacakları belirtildi.

 

 

1071 Halk Oyunları Spor Kulübü'nün bu başarısı, Muş halkı tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı. Kulübün minik sporcuları, hem yetenekleri hem de disiplinli çalışmaları ile Muş'u en iyi şekilde temsil ettiler.

 

Türkiye finalleri için geri sayım başlarken, Muş Halk Eğitim Halk Oyunları Kulübü'nün minik sporcularının yeni başarılar elde etmesi bekleniyor. Erzurum'daki bölge yarışmasında gösterdikleri üstün performans, Türkiye genelindeki yarışmalarda da dikkatleri üzerlerine çekeceğe benziyor.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA


10.07.2024 09:18