SPOR Haber Girişi : 11 Ağustos 2024 10:53

Amedspor Muş'lu yıldızından yoksun ilk iki maçına çıkacak

 Amedspor Muş'lu yıldızından yoksun ilk iki maçına çıkacak
Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Muşlu sağ kanat oyuncusu Murat Uçar, bu sezon başında Amedspor'a transfer olmuştu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Amedspor’un yeni transferi, sezonun ilk iki maçında sahada yer alamayacak.

 

KIRMIZI KARTIN ETKİSİ: MURAT UÇAR’IN YOKLUĞU

 

Murat Uçar, geçen sezon Süper Lig'e yükselen Eyüpspor'da forma giyerken, sezonun son maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle iki maç ceza almıştı. Bu ceza, Uçar’ın yeni takımında, sezonun ilk iki haftasında forma giymesini engelliyor. Amedspor, bu hafta sonu Karagümrük ile yapacağı maçta ve bir sonraki karşılaşmada Uçar’dan yoksun olacak.

 

MURAT UÇAR’IN GEÇMİŞİ VE AMEDSPOR’DAKİ BEKLENTİLER

 

32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Eyüpspor formasıyla son iki sezonda toplam 64 resmi maçta görev aldı. Bu maçlarda 11 asist yapan Uçar, gol sevinci yaşamasa da etkili performansıyla takımına önemli katkılarda bulundu. Amedspor'da da sağ kanatta büyük bir etki yaratması beklenen Uçar’ın yokluğu, özellikle ilk iki maçta hissedilecek.

 

 

CEZANIN NEDENİ VE AMEDSPOR’UN BEKLENTİSİ

 

Murat Uçar, 7 Mayıs 2024 tarihinde oynanan Eyüpspor-Göztepe maçında rakip oyuncuya yaptığı sert faul nedeniyle kırmızı kart görmüş ve bu nedenle 2 maçlık bir ceza almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen bu ceza, Uçar’ın yeni takımında görev yapmasını geciktiriyor. Amedspor’un teknik heyeti ve taraftarları, Uçar’ın cezasını tamamlamasının ardından sahada yerini almasını dört gözle bekliyor.

 

Amedspor, tecrübeli oyuncunun cezasını tamamlamasıyla birlikte Uçar’dan büyük bir katkı beklerken, ilk iki maçta yaşanacak olan eksikliğin nasıl giderileceği merak konusu. Taraftarlar, Uçar’ın sahalara dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar