MUŞ Haber Girişi : 17 Temmuz 2023 15:59

Alparslandiyari.com Muş'ta ziyaretlerine devam ediyor

Alparslandiyari.com Muş'ta ziyaretlerine devam ediyor

 

 

Alparslan Diyarı Gazetesi Muhabiri Veysel Eşin, İl Genel Meclis Başkanı Yıldırım ve Başkan Vekili Akdemir'i makamlarında ziyaret etti.

 

İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım ve Meclis Başkan Vekili Cevdet Akdemir'i makam odasında ziyaret eden gazeteci yazar Veysel Eşin, Malazgirtli olan Başkan Yıldırım'a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

 

Gazeteci Eşin, Başkan Yıldırım ve Başkan Vekili Akdemir'e Alparslan Diyarı gazetesi bünyesinde açılan www.alparslandiyari.com'un yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Gazeteci Veysel Eşin ile birlikte Muş ve ilçelerinde internet haber sitesi olarak hızlı bir giriş yapan www.alparslandiyari.com inceleyen Başkan Yıldırım ve Başkan Vekili Akdemir haber sitesini çok beğendikleri belirttiler.

 

www.alparslandiyari.com'u telefonlarında inceleyen Başkan Yıldırım ve Başkan Vekili Akdemir, çok güzel bir haber sitesi olmuş. Türkiye'deki gündem haberleri artık www.alparslandiyari.com'dan takip edeceklerini söylerek, yayın hayatında başarılar dilediler.

 

 

 

Resmi İlanlar