MUŞ Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 08:13

Alparslandiyarı.com’dan Muş Valisi Çakır’a ziyaret

Alparslandiyarı.com’dan Muş Valisi Çakır’a ziyaret
Alparslandiyarı.com çalışanları ve Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Muş Valisi Avni Çakır'ı makamında ziyaret ettiler.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyarete, Haber 1071 gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir, yeni bir yönetim ile yola çıkan ve Muş'ta yeni bürosunu açan alparslandiyarı.com Muş Temsilcisi Sinan Balkaya ve alparslandiyarı.com Haber Editörü Veysel Eşin katıldı.

 

Ziyaret sırasında, alparslandiyarı.com’un yeni yönetim kadrosu ve Muş’ta açtıkları yeni büro hakkında Vali Çakır'a detaylı bilgiler verildi. Vali Çakır, yerel basının önemine vurgu yaparak, alparslandiyarı.com’un Muş’ta yapacağı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Muş'un tarihi ve kültürel değerlerine dikkat çekerek, yerel medyanın bu değerleri tanıtma konusundaki rolünü vurguladı. Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir ise, yeni yönetim olarak Muş halkına en doğru ve tarafsız haberleri ulaştırma gayreti içinde olacaklarını belirtti.

 

alparslandiyarı.com Muş Temsilcisi Sinan Balkaya ve Haber Editörü Veysel Eşin, yeni açılan büro ile birlikte daha etkin bir haber ağı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Vali Çakır, bu hedeflerin gerçekleştirilmesinde başarılar dileyerek, her zaman destek olacaklarını ifade etti.

 

Ziyaretin sonunda, toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi ve Vali Çakır’a yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgiler verildi. Vali Çakır, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muş basın çalışanlarına teşekkür etti.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar