MUŞ Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 09:59

Alparslandiyarı.com’dan Muş Özel İdare Müdürüne Ziyaret

Alparslandiyarı.com’dan Muş Özel İdare Müdürüne Ziyaret
Alparslandiyarı.com çalışanları ve Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Muş Özel İdare Müdürü Şeyhmuz Yentür’ü makamında ziyaret etti.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyarette, alparslandiyarı.com ekibi ve Haber 1071 Gazetesi temsilcileri, yeni yönetim kadrosu ve Muş'taki yeni büroları hakkında Müdür Yentür’e bilgi verdi.

 

 

Ziyarete, Haber 1071 gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir, yeni bir yönetim ile yola çıkan ve Muş'ta yeni bürosunu açan alparslandiyarı.com Muş Temsilcisi Sinan Balkaya ve alparslandiyarı.com Haber Editörü Veysel Eşin katıldı. Ziyaret sırasında, alparslandiyarı.com’un Muş’ta yapmayı planladığı projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

 

YENİ PROJELER VE İŞBİRLİĞİ

 

Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Muş'un kalkınması ve tanıtımı için yerel basının rolüne dikkat çekerek, “Alparslandiyarı.com olarak Muş'un sesini duyurmak ve şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Yeni yönetimimizle birlikte daha etkin bir haber ağı oluşturmayı hedefliyoruz,” dedi.

 

Muş Özel İdare Müdürü Şeyhmuz Yentür ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yerel basının destekleri bizler için çok değerli. Alparslandiyarı.com’un çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Yeni projelerinizde başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

 

 

İŞBİRLİĞİ VE GELECEK PLANLARI

 

Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir, Muş Temsilcisi Sinan Balkaya ve Haber Editörü Veysel Eşin de, Muş’un kalkınması ve halkın doğru bilgilendirilmesi adına üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini belirttiler. Yeni dönemde Muş Özel İdare ile daha yakın işbirliği içinde çalışacaklarını ifade ettiler.

 

 

Ziyaretin sonunda, alparslandiyarı.com ekibi ve Muş Özel İdare Müdürü Şeyhmuz Yentür toplu fotoğraf çektirdi. Bu anlamlı ziyaret, hem yerel basın hem de Muş Özel İdare Müdürlüğü açısından olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

 

HABER METİN BOZKURT

 

Resmi İlanlar