MUŞ Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 10:22

Alparslandiyarı.com’dan Muş çıkarması! Ticaret odasına ziyaret

 Alparslandiyarı.com’dan Muş çıkarması! Ticaret odasına ziyaret
Alparslandiyarı.com Ekibi ve Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Muş Ticaret Odası Başkanı Erdal Koç'u ziyaret etti

ALPARSLAN DİYARI- Alparslandiyarı.com çalışanları ve Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, alparslandiyarı.com ekibi ve Haber 1071 Gazetesi temsilcileri, yeni yönetim kadrosu ve Muş’taki yeni büroları hakkında Başkan Koç’a bilgi verdi.

 

Ziyarete, Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir, yeni bir yönetimle yola çıkan ve Muş'ta yeni bürosunu açan alparslandiyarı.com Muş Temsilcisi Sinan Balkaya ve alparslandiyarı.com Haber Editörü Veysel Eşin katıldı. Ziyaret sırasında, alparslandiyarı.com’un Muş’ta yapmayı planladığı projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

 

 

ALPARSLANDİYARI.COM’UN PROJELERİ

 

Alparslandiyarı.com’un yeni yönetimi ve Muş'taki yeni bürosuyla ilgili bilgiler veren temsilciler, şehirde yapmayı planladıkları projelerden bahsetti. Alparslandiyarı.com ekibi, Muş’un tanıtımına ve gelişimine katkıda bulunacak projeleriyle ilgili Başkan Koç’a detaylı bilgi sundu. Yeni yönetimle birlikte daha etkin bir haber ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirttiler.

 

 

BAŞKAN KOÇ’UN GÖRÜŞLERİ

 

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel basının şehrin gelişimi için önemine vurgu yaptı.

 

Koç, “Alparslandiyarı.com’un Muş için yapmayı planladığı projeleri ve çalışmaları büyük bir ilgiyle takip ediyoruz. Yerel basının destekleri bizler için çok değerli. Yeni projelerinizde başarılar diliyorum,” dedi.

 

İŞBİRLİĞİ VE GELECEK PLANLARI

 

Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir, Muş Temsilcisi Sinan Balkaya ve Haber Editörü Veysel Eşin, Muş'un kalkınması ve halkın doğru bilgilendirilmesi adına üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini ifade ettiler. Yeni dönemde Muş Ticaret Odası ile daha yakın işbirliği içinde çalışacaklarını belirttiler.

 

 

 

Ziyaretin sonunda, alparslandiyarı.com ekibi, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Meclis Başkanı Aydın Çelik ve Yönetim kurulu Üyeleri Ebutalip Tuğal,Ercan Bingöl toplu fotoğraf çektirdi.

 

Bu anlamlı ziyaret, hem yerel basın hem de Muş Ticaret Odası açısından olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

 

HABER METİN BORKURT

 

Resmi İlanlar