MUŞ Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 17:08

Alparslandiyarı.com’dan Muş Çıkarması! Muş Belediye Eşbaşkanı Sayılğan’a Ziyaret

 Alparslandiyarı.com’dan Muş Çıkarması! Muş Belediye Eşbaşkanı Sayılğan’a Ziyaret
Alparslandiyarı.com ekibi ve Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Muş Belediye Eşbaşkanı Tuba Sayılğan’ı makamında ziyaret etti.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında, Alparslandiyarı.com ekibi ve Haber 1071 Gazetesi temsilcileri, yeni yönetim kadrosu ve Muş’taki yeni büroları hakkında Sayılğan’a bilgi alışverişinde bulundular.

 

 

Ziyarete, Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir, yeni bir yönetimle yola çıkan ve Muş'ta yeni bürosunu açan Alparslandiyarı.com Muş Temsilcisi Sinan Balkaya ve Alparslandiyarı.com Haber Editörü Veysel Eşin katıldı. Ziyaret sırasında, Alparslandiyarı.com’un Muş’ta yapmayı planladığı projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

 

Alparslandiyarı.com’un Muş Temsilcisi Sinan Balkaya, yeni bürolarıyla birlikte Muş’ta daha aktif ve etkin bir gazetecilik anlayışı benimsemeyi hedeflediklerini belirtti. Balkaya, “Muş halkının sesi olmayı ve yerel sorunları ulusal gündeme taşımayı amaçlıyoruz.” dedi.

 

 

Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir ise, Muş’ta yapmayı planladıkları projeler ve şehirdeki yerel yönetimlerle işbirliği yapmanın önemine değindi. Demir, “Muş'ta yeni açtığımız büromuzla birlikte, şehirdeki gelişmeleri yakından takip edecek ve halkın sesi olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Muş Belediye Eşbaşkanı Tuba Sayılğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alparslandiyarı.com ve Haber 1071 Gazetesi ekibine başarılar diledi. Sayılğan, “Yerel basının şehirdeki gelişmeleri ve halkın ihtiyaçlarını dile getirmesi çok önemli. Alparslandiyarı.com ekibi ile birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

Toplantı sonunda, Alparslandiyarı.com ekibi ve Haber 1071 Gazetesi temsilcileri, Muş’ta gerçekleştirecekleri projeler ve hedefleri hakkında daha fazla bilgi paylaşarak, Sayılğan’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar