MUŞ Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 11:40

Alparslandiyarı.com’dan Muş çıkarması! Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Alparslandiyarı.com’dan Muş çıkarması! Milli Eğitim Müdürüne ziyaret
Alparslandiyarı.com ekibi ve Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Muş Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç’ı makamında ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında, Alparslandiyarı.com ekibi ve Haber 1071 Gazetesi temsilcileri, yeni yönetim kadrosu ve Muş’taki yeni büroları hakkında Müdür Kıvanç’a bilgi verdi.

 

Ziyarete, Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir, yeni bir yönetimle yola çıkan ve Muş'ta yeni bürosunu açan Alparslandiyarı.com Muş Temsilcisi Sinan Balkaya ve Alparslandiyarı.com Haber Editörü Veysel Eşin katıldı. Ziyaret sırasında, Alparslandiyarı.com’un Muş’ta yapmayı planladığı projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

 

 

Alparslandiyarı.com’un Muş Temsilcisi Sinan Balkaya, yeni bürolarıyla birlikte Muş’ta daha aktif ve etkin bir gazetecilik anlayışı benimsemeyi hedeflediklerini belirtti.

 

Balkaya, “Muş halkının sesi olmayı ve yerel sorunları ulusal gündeme taşımayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir ise, Muş Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak eğitim alanında önemli projelere imza atmayı planladıklarını ifade etti. Demir, “Eğitim, toplumun kalkınmasında en önemli unsurdur. Bu nedenle, Muş’ta eğitim kalitesini artırmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Muş Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alparslandiyarı.com ve Haber 1071 Gazetesi ekibine başarılar diledi. Kıvanç, “Basın, eğitimde farkındalık yaratmada önemli bir rol oynar. İşbirliğimizin, Muş’un eğitimine olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

 

Alparslandiyarı.com’un Muş’ta gerçekleştireceği projeler ve etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak için www.alparslandiyari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar