GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ağustos 2023 12:02

alparslandiyari.com’a resmi ilan

alparslandiyari.com’a resmi ilan
Yayın hayatına yerel bir haber sitesi olarak başlayan ve bir süre önce merkezini il merkezine taşıyan Muş’un önemli haber sitelerinden alparslandiyari.com ile ilgili Basın İlan Kurumu’nun (BİK) izleme süreci devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI-  Alparslandiyari.com’un Yazı İşleri Müdürü Emrullah Özbey, BİK Genel Kurulu’nun 13 Ocak 2023 tarihindeki olağanüstü toplantısında kabul edilen ve 1 Şubat 2023 tarihli ve 32091 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliği’nin büyük bölümünün 1 Nisan 2023 tarihinde yürürlüğe girmesiyle haber siteleri için yeni bir dönem başladığına dikkat çekerek, bu yönetmelik doğrultusunda Muş il ve ilçelerinde resmi ilan almaya hak kazanan haber sitelerinden birisinin de alparslandiyari.com olduğunu söyledi.

 

 

 

 

Resmi ilan almaya hak kazanan tüm haber siteleri gibi alparslandiyari.com için de ilgili tarihten itibaren Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürlüğü tarafından izleme sürecinin devam ettiğini bildiren Özbey, bu süreç boyunca alparslandiyari.com’un yönetmelikte belirtilen tüm kriterleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyor.   

 

Bu karar doğrultusunda alparslandiyari.com’un düzenli olarak resmi ilan ve reklam almaya hak kazandığını bildiren Emrullah Özbey, karar nedeniyle BİK yetkililerine teşekkür etti.

 

Alparslandiyari.com’un merkezini Muş il merkezine taşıdıktan sonra Muş il ve ilçelerinin yanı sıra ulusal haberlere de ağırlık vermeye başladıklarını dile getiren Özbey, bu çerçevede tarafsız yayın ilkesiyle daha güçlü ve daha etkin şekilde yayınlarına devam edeceklerini aktardı.

 

Emrullah Özbey, alparslandiyari.com’a etkin şekilde sahiplenmeleri nedeniyle Muş halkına da ayrıca teşekkür etti.

 

Haber: Kader Akçil

Resmi İlanlar