EĞİTİM Haber Girişi : 04 Ağustos 2024 01:38

Alparslan Üniversitesinde günlük etkinlik oranı belli oldu!

Alparslan Üniversitesinde günlük etkinlik oranı belli oldu!
Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Akit TV ekranlarında yayınlanan Eğitim Atlası programında konuk olarak yer aldı.

ALPARSLAN DİYARI- Prof. Dr. Ahmet Akın'ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda, öğrenci adaylarına Muş ve Muş Alparslan Üniversitesi hakkında detaylı bilgi verildi.

 

Rektör Alican, Muş Alparslan Üniversitesi'nin sunduğu eğitim olanakları ve akademik başarıları hakkında da kapsamlı bilgiler paylaştı. Üniversitenin çeşitli fakülteleri, laboratuvarları, kütüphaneleri ve araştırma merkezleri ile öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunduğunu belirtti.

 

3.1 ETKİNLİK ORTALAMASI

 

Muş Alparslan Üniversitesi'nin sosyal faaliyetler ve kampüs yaşamı konusundaki aktif rolüne değinen Rektör Alican, üniversitede istatistiksel olarak günde ortalama 3.1 etkinliğin gerçekleştirildiğini belirtti.

 

Üniversitenin 'Uyumayan Kampüs' sloganıyla, sosyal alanların Ramazan boyunca sahura kadar açık olduğunu ve yıl boyunca çeşitli kültürel ve akademik etkinlikler düzenlendiğini ekleyen Rektör Alican, öğrencilerin sosyal ve akademik olarak kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunduklarını ifade etti. 

 

Haber: Sevda Balkaya

Fotoğraf: MAUN

 

Resmi İlanlar