EĞİTİM Haber Girişi : 29 Mayıs 2024 02:43

Alparslan Üniversitesi Rektörü acı tabloyu açıkladı: Kullanım oranı çok az!

Alparslan Üniversitesi Rektörü acı tabloyu açıkladı: Kullanım oranı çok az!
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, kütüphane istatistiklerinin çok düşük olduğunu belirterek, “Kullanım oranı çok az” dedi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican Eğitim Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

 

Konuşmasında, "Kiminle evleneceğiniz, çocuğunuza hangi ismi vereceğiniz, hangi mezarda yatacağınız buradaki 4 yılla ilişkili" diyen Rektör Alican, öğrencilerin hayatlarının bu dönemde şekillendiğini vurguladı.

 

“DAHA FAZLA OKUYUN”

 

Kütüphane istatistiklerine de değinen Rektör Alican, "Kütüphane kullanımının ve okuma oranının çok az olduğunu" belirterek, öğrencileri daha fazla kitap okumaya ve kütüphaneyi kullanmaya teşvik etti.

 

Rektör Alican, konuşmasında değişim konusuna da dikkat çekerek, "Her şey sürekli değişiyor ama biz evvela kendimize odaklanarak değişimi yakalayacağız. Kendisine faydası olmayan birinin başkasına faydası olmaz, dostlar" dedi. Öğrencilerin kendilerini geliştirmelerinin önemine vurgu yaptı.

 

Toplantının devamında, öğrencilerin sorularını dinleyen ve onlara yanıt veren Prof. Dr. Mustafa Alican, interaktif bir soru-cevap bölümü gerçekleştirdi.

 

HABER MERKEZİ

 

İletişim Fakültesinde konuştu: MAUN Rektörü Alican'dan hayat dersi!

 

Göğsümüzü kabarttı! Muşlu isim A Milli Takım’ın EURO 2024 aday kadrosunda

 

Muş'ta dolu ile yağan cisimlerin gizemi çözüldü: Yüreklere su serpen açıklama!

 

Muşspor yenildi 2 yıllık saçını kazıttı!

 

Resmi İlanlar