GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mayıs 2023 20:30

AK Partili adaylar gece gündüz dinlemiyor

AK Partili adaylar gece gündüz dinlemiyor

AK Parti Muş Milletvekili Adayları gece gündüz demeden seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Yoğun tempoya aldırış etmeden kilometrelerce yol giden adaylar ev ev, ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezip vatandaşı dinleyip seçmenlere seçim beyannamesi hakkında bilgi veriyor.

Milletvekili adaylarının dışında Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İl başkanı Av. Melik Emre,  Merkez İlçe başkanı Halil Sabak’ın da yoğun temposu ilgi çekiyor. Muş’ta gezilmedik ev, iş yeri, sokak, mahalle köy, belde ve ilçe bırakmayan AK adaylar yoğun ilgi ile karşılanıyor. Esnafın sorunlarını dinleyip AK Parti çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Muş Milletvekili ve adayı Mehmet Emin Şimşek, esnafa yönelik projelerin müjdesini verdi. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından Muş’ta sürdürülebilir kalkınmanın, dünya piyasası ile rekabet edilebilir üreten Türkiye olmanın yolunu açtığını dile getiren Şimşek, “Sürdürülebilir kalkınmayı destekliyoruz. 2002-2022 yılları arasında, Türkiye’nin kalkınması ve sanayisinin takibi, imalat sanayisinin desteklenmesi amacıyla Sanayi ve Ticaret Bakanlığımız tarafından birçok işletmeye sanayi sicil belgesi verdik. KOSGEB destekleri ile Kobilerimizin önünü açıyor, mikro ölçekli işletmelerimizin büyümesine destek programlarımızla katkıda bulunuyoruz. 2010-2022 yılları arasında işletmelerime milyarlarca destek sağlanmıştır. KOSGEB faaliyetleri kapsamında işletmelere alternatif finansman desteği olarak yaklaşık 50 milyar TL’lik kredi hacmi sağlandığı edindiğimiz bilgiler arasında” diye konuştu.

ŞİMŞEK: MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİNE 7’DEN 70’E KATKI HEDEFLİYORUZ

AK Parti Muş Milletvekili ve adayı Mehmet Emin Şimşek, Milletvekili adayları Av. Nur Ahmet Kılıçaslan, Yüksek İnşaat Mühendisi Muhammed Bahattin Işık, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı Av. Melik Emre, Merkez İlçe Başkanı Halil Sabak seçim çalışmaları çerçevesinde gittikleri AK Parti’nin çalışmaları ve kentte yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiriyorlar. Esnaf ve kahvehane sohbetlerinde özellikle Milli Teknoloji Hamlesi için AK Parti’nin çalışmalarını anlatan Milletvekili Şimşek, 7’den 70’e herkesin bu çalışmalara katılımlarının sağlanmasının hedeflendiğini anlattı. Türkiye’nin teknolojik yetkinliğini geliştirmek amacıyla etki gücü yüksek program ve projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlamanın önemine değinen Şimşek, “Bu hedefler doğrultusunda ilgili paydaşlarla işbirliğine gidilecektir. 2020-2022 Haziran döneminde 1 adet DENEYAP Atölyesi öncelikli pilot illerde kurulmuştur. Yurt geneline bunun yaygınlaştırılması hedeflenmiştir. Büyük projelerimizde halkımızın iştiraki ve deste bizim için çok önemlidir. 14 Mayıs sonrasında daha farklı ve iddialı projelerle vatandaşlarımıza hitap edeceğiz” şeklinde konuştu.

ŞİMŞEK: MUŞ’UN HIZINA HIZ KATTIK

AK Parti Muş Milletvekili ve Adayı Mehmet Emin Şimşek gece gündüz demeden yoğun bir tempo ile çalışıyor. Muş’un AK Parti döneminde diğer şehirlerle olan devlet yollarını ve ilçe, belde ile köyleri şehir merkezine ulaştıran il yollarını en iyi şekilde yaptıklarını akran Şimşek, bunun dışında tarihi köprülerin korunması ve yapımı konusunda da çalışmaların yapıldığını dile getirdi. Şimşek, “AK Parti’nin Muş’ta tarihi yapılara nasıl sahip çıktığını ve koruduğunu görmekteyiz. Tarihi Murat Köprümüze bugün çevre illerden insanlar akın ediyor. Malazgirt ilçemizde yapılan çalışmalar gerçekten göz kamaştırıyor. Eskiden Malazgirt ilçemizin sadece ismi biliniyordu. Şimdi milyonlarca kişi ziyarete geliyor” dedi.

ŞİMŞEK: VERİLENE RAZI OLAN ÜLKEDEN, HAKKINI ARAYAN ÜLKEYE

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Emin Şimşek, çalışmalarına hız kattı. Şimşek, 14 Mayıs seçimleri için kapı kapı dolaşırken, yaptığı konuşmalarda ‘istikrar’ vurgusu yaptı. Seçim çalışmalarını yoğun tempo ile gerçekleştiren Şimşek’e gösterilen ilgi gözlerden kaçmıyor. Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek isterken, vatandaşlara AK Parti’nin seçim beyannamesini de anlatıyor. Milletvekili Adayı Şimşek, yaptığı ziyaretlerde, Türkiye’nin son 20 yılında geldiği noktayı anlatarak istikrar vurgusu yaptı. Şimşek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kaptanlık koltuğuna geçmesiyle birlikte Türkiye’de çok şey değişti. Artık verilene razı olan değil hakkını arayan bir ülke konumuna geldi. Dışa bağımlılığı azaltmak için tüm imkânlarıyla canla başla mücadele eden bir ülke konumuna geldi. Türkiye son 20 yılda çok şeyler kazandı. Bunu her alanda görmemiz mümkün. Tüm bu kazanımlarımızın devamı için istikrar çok önemli. Cumhurbaşkanımızı tüm dünya tanıyor. Biliyorlar ki Türkiye artık verilene razı olan değil hakkını arayan bir ülke. Bu fikriyatın bile devamı için istikrar çok önemli. Daha yapacak çok işimiz var. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 14 Mayısta inşallah bir kere daha bu ülke istikrar diyecek” dedi.

ŞİMŞEK: BİZ BİR OLDUKÇA GÜZELİZ

Gençlere yönelik de çalışmalarını sürdüren Şimşek, Türkiye Yüzyılı vizyonuna atıfta bulundu. Türkiye Yüzyılı’nın, geleceğe yönelik büyük bir vizyon ve ufuk olduğu söyleyen AK Parti Muş Milletvekili ve adayı Mehmet Emin Şimşek, “Anadolu’nun çileli topraklarına ayağını basan bir idealdir Türkiye Yüzyılı. Bu söz size sıradan bir seçim sloganı gibi gelmesin kardeşlerim. Bunlara karşı şu vurguyu yapmak istiyorum ve diyorum ki Türkiye, Anadolu’dur, Türkiye Anadolu’nun her farklılığını bağrında birleştiren büyük bir zenginliğin adıdır. Kimse bu zenginliği yok etmeye çalışmasın farklılıklarımız üzerinden kendine siyasi rant elde etmesin. Biz bir oldukça güzeliz. Türkiye Yüzyılı bu birliğin özetidir, o zenginliğin ifadesidir. Gençler, Türkiye Yüzyılı’nın taşıyıcıları sizlersiniz. İşte karşımdasınız. Dağ gibi sapasağlam duranlarsınız. Siz bu davanın yılmaz neferleri, memleketin gerçek kahramanlarısınız. Ülkemizin sevdasıyla yanıp tutuşanlarsınız… Selam olsun size. Hepinize selam olsun. 14 Mayıs zaferimiz şimdiden mübarek olsun. Türkiye Yüzyılı dünyaya hayırlar getirsin” sözlerini ifade etti.

ÇELİK; SAĞLIKLI GELECEK, SAĞLIKLA YEŞERECEK

AK Parti Muş Milletvekili ve Adayı Mehmet Emin Şimşek, Malazgirt, Bulanık, Varto, Korkut, Hasköy ve Merkez’de düzenlediği seçim gezilerinde, sağlık hizmetlerinde AK Parti’nin dünyada emsali olmayan uygulamalar ve yatırımlar yaptığına dikkat çekti.

“İnsanımıza verdiğimiz sağlık hizmetlerini devletin sağladığı bir lütuf değil, bir hakkın teslimi olarak görüyoruz” diyen Şimşek, “Hastane kapılarında uzayıp giden kuyruklar, parası olmayanların geri çevrildiği, bebeklerin ve cenazelerin rehin tutulduğu Türkiye’ geride kaldı. Devlete ait hastaneler hayal bile edilemez bir şekilde tek çatı altında toplandı. Bunlar dışında özel kuruluşlardan yararlanma imkanı getirilerek, kamu veya özel demeden hastanelerin kapısı herkese açılmış oldu. Hastanelerimiz birinci sınıf modern imkanlara ve fiziki şartlara sahip hale getirdik. Sağlık alanında getirdiğimiz yeni anlayışla koruyucu sağlık hizmetlerini yaygınlaştırdık. Hasta yataklarının nitelikli hale getirilmesi için bütçeden ayrılan pay yükseltildi. Yeni sağlık tesislerinin hizmete alındığını ve bunlarla birlikte tıbbi cihaz kapasitesini artırıp yenilediğimizi de kayıt düşmek istiyorum.” diyerek Muş’ta temeli atılan 500 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin temelinin atıldığını ve kısa zamanda hizmete açılacağını kaydetti.

ŞİMŞEK: BAĞIMSIZ ENERJİ GÜÇLÜ TÜRKİYE

Şimşek, AK Parti’nin özellikle son yıllarda enerji yatırımlarının, Geleceğin Türkiye’sini teminat altına alma girişimi olarak yorumladı. AK Parti Muş Milletvekili ve adayı Mehmet Emin Şimşek, “AK Parti, ülkemizin artan enerji talebini dikkate alıyor ve yerli ve milli çözümlere yönelmektedir. Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına önem vermekte ve yurt içi enerji üretimini artırmaktadır. Yer üstü ve yer altı kaynakları ülke ekonomisine yüksek katma değer sağlayacak şekilde değerlendirmektedir. Enerji sektörünü büyüterek geleceğin Türkiye’sini teminat altına alıyoruz. Alt yapısı güçlenen enerji çalışmalarımız 14 Mayıs seçimleri sonrasında da daha etkin bir şekilde devam edecektir. Milletimiz bizim için önemlidir. Onların beklentileri süratle çözüme ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

Resmi İlanlar