GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ağustos 2023 16:59

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek'ten ‘Şanlı Zafer’ ve tarihi kalabalık için teşekkür!

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek'ten ‘Şanlı Zafer’ ve tarihi kalabalık için teşekkür!
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, ‘Malazgirt Zaferi’ törenlerine katılanları unutmadı. Şimşek, kalabalık için tüm Muş genelindeki hemşerilerine teşekkür etti.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz büyük zafer, 1071 Malazgirt Zaferi’nin 952. yıldönümü kutlamalarına uzaktan yakından destek ve dualarını esirgemeyen tüm misafirlerimize ve özellikle Muşlu hemşehrilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. 

 


ETKİNLİKLER ÜÇ GÜN SÜRDÜ


Milletvekili Şimşek, teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Malazgirt ilçemizde üç gündür devam eden etkinliklere katılanlara teşekkür ediyoruz. Şanlı zaferin yıl dönümü kutlamaları için yurdun dört bir yanından ilimize gelen vatandaşlarımızla, Malazgirt ilçesindeki Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkında yoğunluk oluşturduk.  Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm devlet büyüklerimize, misafirlerimize ve Muşlu hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” 

 

(Haber Merkezi)

Resmi İlanlar