MALAZGİRT Haber Girişi : 10 Eylül 2022 13:38

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek Malazgirt'te

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek Malazgirt'te

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek Malazgirt'te

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Malazgirt ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Şimşek ilk olarak Malazgirt AK Parti ilçe teşkilat binasını ziyaret ederek, Muş İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım, Belediye Başkanı Cengiz Altın, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, ilçe teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi.

‘Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’ten Malazgirt Zaferi teşekkürü’

İlçe teşkilat binasında konuşan milletvekili Şimşek, " Çok değerli Malazgirt halkına çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle kutladığımız Malazgirt Zaferinin 951. Yıldönümü etkinlikleri çok yoğun geçti. Ben katılım sağlayan herkese ve özellikle Malazgirt halkına Zaferlerine sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Malazgirt zaferi Malazgirt’indir bunu herkes bir kez daha gördü. Etkinliklerimiz çok yoğun geçti. Sayın Cumhurbaşkansız tarihi ilçemize çok önem veriyor. Tarihi ilçemizde seçimden önce elimizde bir kitapçık ile halkımızın karşına çıktık. Çok şükür Belediye Başkamız Cengiz Altın ile birlikte bu kitapçıktaki projelerden birçok projeye imza attık. Sadece Minibüs terminalimiz kaldı. Onu da çok kısa zamanda hayata geçireceğiz.”dedi.

İlçe teşkilat binası sonrasında belediye Başkanı Cengiz Altın’ı ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Altın’dan bilgiler aldı.

Daha sonra beraberindeki heyet ile Malazgirt Kaymakamlığına atanan Göksü Bayram’ı makamımda ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Son olarak ilçede yaklaşık 200 kişinin istihdam edileceği tekstil kent inşaatını gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tekstil kent inşaatını gezen Şimşek Bulanık ilçesine gitmek için ilçeden ayrıldı.

 

Resmi İlanlar