MALAZGİRT Haber Girişi : 28 Ekim 2023 17:35

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek, Malazgirt’te 100. Yıl buluşması

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek, Malazgirt’te 100. Yıl buluşması

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek, Malazgirt’te 100. Yıl buluşması

 

 

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş'un Malazgirt ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ilçedeki siyasi parti Başkanları, STK Temsilcileri, Muhtarlar, İş İnsanları, Ak Parti ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

 

 

 

ALPARSLAN DİYARI-Beraberindeki heyetle ilk ziyaretini Milli Park içindeki Millet Bahçesinde birlik beraberlik kahvaltısında ilçedeki siyasi parti Başkanları, STK Temsilcileri, Muhtarlar, İş İnsanları, Ak Parti ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

 

 

Cumhuriyetin 100. Yılında Malazgirt ilçesinde yapılan yatırımlara değinen Milletvekili Şimşek, şöyle konuştu:"Biz seçim startını verdiğimizde elimizde bir kitapçık vardı. Dedik ki: bu kitapçıktaki yatırımları yapacağız. Çok şükür o kitapçıktaki tüm yatırımları yaptık. Yetinmedin hatta daha fazla yaptık. Seçimlere çok kısa bir süre var.bu seçimler siyası parti seçimleri değil,bu seçimler hizmet seçimleridir. Hepinizde biliyorsunuz ki hizmeti Ak Parti getirir. Hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Hastanemiz inşaatı çok şükür başladı. Yılbaşına kadar çalışmalar devam edecek. Çok yakında 50 yataklık bölümünü faaliyete geçireceğiz. Yeni hastane yapılınca doktor sorumuzda bitecek inşallah. Ben tüm ülkemizin ve siz değerli Malazgirt halkının Cumhuriyet Bayramını tebrik ederim. Nice yüz yıllara.”dedi.

 

Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın'ı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Şimşek'e, İl Başkanı Melik Emre,Muş İl Genel Meclisi Başkanı Sait Yıldırım,Muş İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Son olarak ilçe merkezindeki 15 Temmuz parkında vatandaşlar ile çay içen şimşek, vatandaşlarının Cumhuriyet Bayramlarını tebrik etti.

 

 

HABER:İLHAN GÜVENİR

 

 

 

 

Resmi İlanlar