MUŞ Haber Girişi : 08 Ocak 2024 12:30

AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı kim olacak? Belediye Başkan Adayı ne zaman açıklanacak?

AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı kim olacak? Belediye Başkan Adayı ne zaman açıklanacak?
AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı kim olacak, belli oldu mu? AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı ne zaman açıklanacak?

ALPARSLAN DİYARI- Her 5 yılda bir olan yerel seçimler bu yıl da 31 Mart Pazar günü yapılacak. Türkiye Yerel Seçimleri ile yeni büyükşehir belediye başkanı, il belediye başkanı, ilçe belediye başkanı, köy ve mahalle muhtarları vatandaşların oylarıyla belirlenecek. Seçim öncesi ise gözler illerin belediye başkan adaylarına çevrildi. Ak Parti Muş Belediye Başkan adayı kim olacak, Ak Parti Muş Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak gibi sorular bu noktada akıllara geliyor. İşte tüm ayrıntılar…

 

 


Türkiye Yerel Seçimler için geri sayım başladı. Milyonlarca vatandaş 31 Mart'ta belediye başkanları ve muhtarları seçmek için sandık başına gidecek. Seçim öncesi ise tüm gözler belediye başkan adaylarına çevrildi. Ak Parti Muş Belediye Başkan adayı kim olacak? Ak Parti Muş Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak soruları bu noktada akıllara geliyor.

 

 


AK PARTİ MUŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

 

 


Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu.

 

 

Muş Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

Resmi İlanlar