MUŞ Haber Girişi : 24 Kasım 2023 15:20

AK Parti Muş Belediye Başkan Aday Adayı Fırat’tan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

AK Parti Muş Belediye Başkan Aday Adayı Fırat’tan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
AK Parti Belediye Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi Servet Fırat, Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve www.alparslandiyari.com sorumlu yazı işleri müdürü Emrullah Özbey’i ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri İbrahim Yaldız, İshak Güngör ve Kader Akçil de hazır bulunduğu ziyarette Muş’un gündemi ve yerel seçim konuşuldu. 

 

 

Ziyarette açıklamada bulunan Muş AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayı İnşaat mühendisi Servet Fırat, "Muş’un Dünya’ya açılan penceresi www.alparslandiyari.com’u ve Muş Gazeteciler Cemiyetini ziyarette bulunduk. www.alparslandiyari.com  yazı işleri müdürü ve Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey başkanımız ile yaklaşan yerel seçimler ile ilgili güzel bir sohbette bulunduk.  Siyaseti Allah’ın rızası, milletin duası için yapılması gereken bir görev olarak görmekteyiz. Bu görevi göğüsleyerek kadim şehrimizi ayağa kaldırmak için büyük bir sorumluluk üstlenerek Muş AK Parti Belediye Başkanlığı aday adaylığına müracaatta bulundum. Muş’umuzda kapı kapı dolaşarak ve bütün gayretlerle vakte vakit katarak, kararlılıkla, sabırla, 2024 seçimlerinde 31 Mart günü bu başarıyı birlikte taçlandıracağız. Biz siyasetin tek limanının ahlak olduğu şiarını asla unutmayacağız. Özellikle Muşlu hemşerilerimizin hayallerine tercüman olmaya çalışıp, genç kardeşlerimizin hayallerini anlamaya çalışacağız. Bu hayalleri projelendirmeye çalışıp, gecemizi gündüzümüze katacağız. Şehrimizi daha güzel bir şekilde inşa ederek üstümüze düşen görevi layıkıyla gerçekleştirmenin inancındayız. Teknik olarak bu göreve hazırız ve herkese her kesime eşit ve tarafsız bir kimliğimiz var.” ifadelerini kullandı.
 

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

 

 

Resmi İlanlar