MALAZGİRT Haber Girişi : 21 Şubat 2024 14:00

Ak Parti, Malazgirt’te seçim bürosunu açtı! Açılış miting havasında geçti

Ak Parti, Malazgirt’te seçim bürosunu açtı! Açılış miting havasında geçti
AK Parti Malazgirt Belediye Başkan adayı Cengiz Altın, Muş’un Malazgirt ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Ak Parti, Malazgirt’te seçim bürosunu açtı! Açılış miting havasında geçti

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanında seçim bürosunun açılışında Başkan Altın,’Gerekeni Değil, Fazlasını Yapmaya Geliyoruz’ dedi.

 

 

 

İlçeye hizmetlerin gelmesi için 5 yıldır gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Altın, "Saygı değer Malazgirt halkı, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle seçim büromuzun açılışına gelen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çok şükür beş yıl içinde alnımızın akıyla çalışmalarımızı yaptık. Beş yıldır içinde vermiş olduğumuz hizmetler ile, vermiş olduğumuz adalet ile, kimseyi kimseden ayırt etmeden, ne bir AK Partili, ne bir HDP’li,ne bir CHP’li nede bir MHP’li ayırımı yapmadık. Hiç bir seçmeni bir birinden ayırmadan, biz herkese eşit mesafede hem sevgimizi, hem de hizmetimizi götürdük.”dedi.

 

Konuşmaların ardından Başkan Cengiz Altın, Muş İl Meclis Encümen adayı Sait Yıldırım, İlçe Başkanı Kenan Deniz ve AK Parti Bulanık Gülçimen Beldesi belediye Başkan Adayı Hüseyin Haydaroğulları, seçim bürosunun açılış kurdelesini birlikte kestiler.

 

Başkan Altın, daha sonra Malazgirt halkıyla birlikte halay çekti.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar