MALAZGİRT Haber Girişi : 18 Ocak 2024 13:19

AK Parti Malazgirt Belediye Başkan Adayını bugün açıklayacak mı? İşte detaylar…

AK Parti Malazgirt Belediye Başkan Adayını bugün açıklayacak mı? İşte detaylar…
AK Parti belediye başkan adayları 2024 isim listesi belli olmaya devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- AK Parti, yerel seçimler öncesinde 7 Ocak'ta 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. 14 Ocak’ta ATO Congressium'da yapılması planlanan AK Parti aday tanıtım toplantısında 17 büyükşehrin yansıra 31 ilin belediye başkan adayları duyurulacaktı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, planlanan aday tanıtım toplantısının Pençe Kilit bölgesindeki şehitlerimiz nedeniyle ertelendiğini açıkladı. AK Parti’nin 17 büyükşehir, 31 il adayını bugün açıklayacak.

 

 

"İlçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor"

 

AK Parti’nin tüm ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman belli olacağı da merak konusu. 2024 yerel seçimlerinde yarışacak AK Parti ilçe belediye başkan adayları 30 Ocak tarihine kadar açıklanacak.

 

 

"AK PARTİ’NİN MALAZGİRT ADAYI KİM OLACAK?"

 

AK Parti Malazgirt belediye başkan aday adayı olan Tahsin Kılıç ve mevcut Belediye Başkanı Cengiz Altın arasından birinin aday olması bekleniyor.

 

 

"MALAZGİRT İÇİN 2 İSİM MASADA"

 

 

 

Öte yandan birçok il ve ilçede de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde 2 isim olduğu ve son kararı Erdoğan’ın vereceği öğrenildi. Alparslandiyari.com’un edindiği bilgilere göre, Muş’un Malazgirt ilçesi için de son iki isim arasından birinin seçileceği belirtildi.

 

 

 

İlçelerde özellikle AK Partili belediyelerde 2 seçenek bulunuyor. Birincisi dönem kuralına takılmayan mevcut başkanlarla devam etme kararı, ikincisi ise teşekkür edilip yeni ve güçlü bir ismin aday olarak belirlenmesi.

 

 

 

"MALAZGİRT İÇİN SENARYO BELLİ"

 

 

 

Malazgirt’te ise aday adayları arasından bir ismin belirlenmesi de yüksek ihtimaller arasında. İkinci ihtimal ise mevcut belediye başkanı Cengiz Altınla “yola devam” kararının alınabilecek olması. Gazetemizin edindiği bilgilere göre, Erdoğan’ın önündeki 2 ismin belli olduğu son kararın birkaç gün içinde verilmesi bekleniyor.

 

 

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar