MALAZGİRT Haber Girişi : 26 Kasım 2023 14:46

AK Parti Malazgirt Belediye Başkan Aday Adayı Kılıç’tan Temayül Yoklaması Teşekkürü

AK Parti Malazgirt Belediye Başkan Aday Adayı Kılıç’tan Temayül Yoklaması Teşekkürü
AK Parti Malazgirt Belediye Başkan Aday Adayı Tahsin Kılıç’tan, bugün Muş’ta yapılan temayül yoklaması sonrası teşekkür mesajı yayımladı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Muş Öğretmen evi konferans salonunda tapılan yoğun katılımla gerçekleştirilen temayül yoklamasının hayırlara vesile getirmesini dileyen Tahsin Kılıç, destek ve teveccühleriyle kendisini onure eden, oy veren vermeyen tüm delegelere teşekkür etti.

 

Kılıç; " 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti Muş ve ilçeleri Belediye Başkan aday adayları temayül yoklamasına teşkilatımızın yoğun katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Başta ilçe başkanımız olmak üzere tüm Malazgirt ilçe teşkilatı üyelerine , kadın kolları başkanımız ve emektar kadın üyelerimize. İlçe gençlik kolları başkanımız ve ekibine, Malazgirt AK Parti Mahalle başkanlarımıza, şahsıma oy veren ve vermeyen bütün teşkilata yürekten teşekkür ediyorum. Amacımız, AK Partimizin Muş ve Malazgirt’te en iyi oyu alması, ve tüm belediye başkanlıklarını alması.Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbimden cümlemiz için muvaffakiyetler diliyor, birliğimizin pekişerek sandıklara yansımasını ve Türkiye Yüzyılında hep birlikte yürüyerek güçlü Türkiye hedefine ulaşmamızı temenni ediyorum." dedi.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar