GÜNDEM Haber Girişi : 08 Şubat 2024 10:20

AK Parti ilçe adayları açıklandı! Tanıtım toplantısı düzenlendi

 AK Parti ilçe adayları açıklandı! Tanıtım toplantısı düzenlendi
Diyarbakır’da AK Parti'nin, Türkiye’de 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde ilçe  belediye başkan adayları tanıtıldı.

 

 

 

 

ALPARSLAN DİYARI-Türkiye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, merkez Yenişehir ilçesindeki Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na katılarak bir konuşma yaptı.

 

Işıkhan, "Bugün inşallah Diyarbakır için bir milat olacak. Diyarbakır'ı gerçek belediyecilikle buluşturacak, şehrimizi 'Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak ak kadrolarla milli iradenin, hıyanet şebekelerine galip geldiği günün başlangıcı olacağına inanıyorum. Şunu unutmamalıyız kiz güçlü Türkiye hedefimize giden yol her bakımdan güçlü şehirlerden ve güçlü belediyelerden geçmektedir" dedi.

 

Bakan Işıkhan, devamında ise "Diyarbakır'ın annelerine, evlatlarına, ve gençlerine güveniyoruz. Azmettiğinizde ve inandığınızda Allah'ın izniyle kazanamayacağınız hiçbir zafer olamaz. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Halis Bilden ile ilçelerdeki yol arkadaşlarımızla Diyarbakır, 'Türkiye Yüzyılı' şehirlerinin öncüsü olacak” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ise "Siyaset farklılıkları ve farklı düşünceleri ifade etme imkanı veren yegane ve doğru bir mecradır. Bunu güçlendirecek, yeni bir anayasayla da taçlandıracağız. Hak ve özgürlükleri garanti altına alıp daha da geliştireceğiz” açıklamasında bulundu.

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden de birer konuşma yaptı.

 

Toplantıda, AK Parti'nin, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkan adaylarının ilçelerden;

 

Bağlar'da Bedirhan Akyol,

Yenişehir'de Muhammed Asena,

Sur'da Mehmet Dilek,

Kayapınar'da Ali Rıza Fırat,

Bismil'de Behiye Arslan,

Çermik'te Şeyhmus Karamehmetoğlu,

Çınar'da Davut Arzu,

Çüngüş'te Ali Suat Akmeşe,

Dicle'de Felat Aygören,

Eğil'de Fırat Seydaoğlu,

Ergani'de Kemal Atabey,

Hani'de Mehmet Fatih Kayhan,

Hazro'da Fuat Mehmetoğlu,

Kocaköy'de Şerafettin Yiğit,

Kulp'ta Ömer Faruk Yeprem,

Lice'de Abdulhalık Tuncay,

Silvan'da ise Mehmet Işıktaş olduğu açıklandı.

 

"HABER MERKEZİ"

 

Resmi İlanlar