MALAZGİRT Haber Girişi : 05 Eylül 2024 08:04

AK Parti İl Koordinasyon Kurulu Başkanından Malazgirt ziyareti

AK Parti İl Koordinasyon Kurulu Başkanından Malazgirt ziyareti
Erzurum Milletvekili ve AK Parti İl Koordinatörü Abdurrahim Fırat, AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre ile birlikte Malazgirt’i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Malazgirt AK Parti İlçe Binası’nda yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

ALPARSLAN DİYARI – Toplantıda, ilçenin güncel sorunları, yerel yönetim çalışmaları ve partinin gelecek dönem planları ele alındı. İlçe Başkanı Kenan Deniz, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Malazgirt’te gerçekleştirilen bu toplantının ilçemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

GELECEK PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantıya katılan Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, Malazgirt'in AK Parti için önemli bir yerleşim yeri olduğunu belirterek, ilçenin gelişimi için yapılan projelere hız verileceğini vurguladı. Malazgirt’in ihtiyaçlarının yerinde değerlendirildiği bu toplantı ile birlikte, partinin bölgedeki çalışmalarının daha da güçlendirileceğini ifade etti.

 

İl Başkanı Melik Emre ise Malazgirt halkının her zaman yanında olduklarını belirterek, önümüzdeki süreçte ilçede gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler verdi. Emre, bölgeye yapılacak yatırımların ve sosyal projelerin önemine değinerek, "Malazgirt halkı bizim için çok değerli. Halkımızın ihtiyaçlarına her zaman cevap vermek için buradayız" dedi.

 

 

Toplantının ardından heyet, ilçe esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

FOTO: AK PARTİ MALAZGİRT(X)

Resmi İlanlar