BULANIK Haber Girişi : 29 Temmuz 2024 10:07

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Saatçi'den hafta sonu mesaisi

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Saatçi'den hafta sonu mesaisi
AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, hafta sonlarını bile yoğun bir şekilde geçirerek çalışmalarına devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI-İlçe Başkanı Saatçi, hafta sonu mesaisini AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı'nda geçirerek, üyelerle birebir iletişim kuruyor ve sorunlarını dinliyor.

 

Başkan Mehmet Ali Saatçi, üyelerle gerçekleştirdiği istişare telefon görüşmelerinde, partiden beklentilerini sorarak çözüm yolları üretmeye çalışıyor. Üyelerin sıkıntılarına duyarlı yaklaşımı ve çözüm odaklı tutumu, parti içindeki bağları güçlendiriyor ve üyelerin memnuniyetini artırıyor.

 

 

Mehmet Ali Saatçi'nin bu yoğun mesaisi, parti üyeleri tarafından büyük bir takdirle karşılanıyor. Üyelerin sorunlarını dinleyerek çözüm üretme çabası, AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı'nın aktif ve dinamik bir şekilde çalıştığını gösteriyor.

 

Bu çalışmalar, AK Parti'nin Bulanık'taki güçlü varlığını ve üyelerine olan bağlılığını pekiştiriyor. Başkan Saatçi'nin özverili çalışmaları, Bulanık halkının ve partililerin takdirini kazanarak, partiye olan güveni daha da artırıyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

Resmi İlanlar