BULANIK Haber Girişi : 02 Ağustos 2024 11:33

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı'ndan hububat silolarına ziyaret

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı'ndan hububat silolarına ziyaret
AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi Şevginler lisansı ile yapımı devam eden hububat silolarına ziyaret etti.

 

ALPARSLAN DİYARI- AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, beraberinde Başkan Yardımcısı Kemal Yaşar ve Murat Nişancı ile birlikte Bulanık ilçesinde bulunan Şevginler Lisanslı Hububat Siloları'na bir ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyaret kapsamında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alındı.

 

ZİYARETİN AMACI VE DETAYLARI

 

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, ilçenin tarım potansiyelini değerlendirmek ve tarım sektörüne katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu ziyaretin önemine vurgu yaptı. Saatçi, beraberindeki Başkan Yardımcısı Kemal Yaşar ve Murat Nişancı ile birlikte siloların işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

BAŞKAN SAATÇİ'NİN AÇIKLAMALARI

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Saatçi, "Bulanık ilçemizde tarımın gelişimi ve çiftçilerimizin ürünlerini en iyi şekilde değerlendirebilmesi için önemli adımlar atılıyor. Şevginler Lisansı ile yapımı devam eden Hububat Siloları'nın bu süreçteki rolü büyük. Burada yapılan çalışmalarla çiftçilerimizin ürünleri daha iyi saklanma imkanı bulacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Başkan Yardımcısı Kemal Yaşar, ziyaretin oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Silolarda yapılan çalışmaları yerinde görmek ve yetkililerden bilgi almak bizler için önemliydi. Tarım sektörünün gelişimi için bu tür yatırımların devam etmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

 

ÇALIŞMALAR VE GELECEK PLANLARI

 

Şevginler Lisansı ile yapımı hızla devam eden Hububat Siloları'nda yapılan ziyaret sırasında, siloların kapasitesi, işleyişi ve çiftçilere sağladığı faydalar hakkında kapsamlı bilgi verildi. Yetkililer, depolama tesislerinin modernizasyonu ve gelecekteki projeler hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

 

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi ve beraberindeki heyet, ziyaret sonunda çiftçilerle de bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Çiftçiler, desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, bu tür ziyaretlerin devam etmesini talep ettiler.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

Resmi İlanlar