BULANIK Haber Girişi : 02 Ağustos 2024 11:05

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı'ndan Erentepe Belediyesine ziyaret

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı'ndan Erentepe Belediyesine ziyaret
AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, Bulanık ilçesi Erentepe Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğluları'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret kapsamında, Bulanık ilçesi ve Erentepe Beldesi'nin mevcut durumu, projeler ve geleceğe dair planlar ele alındı. Başkan Saatçi, Erentepe Beldesi'nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alarak, Belediye Başkanı Haydaroğluları ile fikir alışverişinde bulundu.

 

 

Erentepe Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğluları, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi'nin ziyaretinden büyük mutluluk duydum. Erentepe Beldesi için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz ve bu süreçte Sayın Saatçi'nin destekleri bizim için çok değerli" dedi.

 

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi ise, Erentepe Beldesi'nin gelişimi için yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti. "Belediye Başkanımız Hüseyin Haydaroğluları'nı ve ekibini tebrik ediyorum. Erentepe Beldesi'nin daha da gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Birlikte daha güzel projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

 

 

GÖRÜŞMEDE ELE ALINAN KONULAR

 

Ziyaret sırasında, Erentepe Beldesi'nde devam eden ve planlanan projeler üzerinde duruldu. Özellikle altyapı çalışmaları, sosyal hizmet projeleri ve halkın refahını artırmaya yönelik adımlar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

 

GELECEK İÇİN ORTAK HEDEFLER

 

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi ve Erentepe Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğluları, gelecekteki projeler ve beldenin kalkınması için ortak hedefler belirlediler. Görüşmenin sonunda, iş birliği ve dayanışma içinde çalışmanın önemine vurgu yapıldı.

 

Erentepe Beldesi sakinleri, bu ziyaretin beldenin gelişimi için olumlu sonuçlar doğuracağını umuyor. Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğluları, belde halkının refahını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini ifade etti.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar