BULANIK Haber Girişi : 20 Temmuz 2024 18:46

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi Alparslandiyarı.com’u ziyaret etti

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi Alparslandiyarı.com’u ziyaret etti
AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, Alparslandiyarı Gazetesi ve Alparslandiyari.com haber sitesini ziyaret ederek, site editörü Veysel Eşin ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. 

ALPARSLAN DİYARI- Gerçekleştirilen bu toplantıda, yerel basının önemi, Bulanık ilçesindeki güncel gelişmeler ve gelecekte yapılacak projeler ele alındı. Mehmet Ali Saatçi, Alparslandiyari Gazetesi ve Alparslandiyari.com’un yerel halkın bilgilendirilmesinde üstlendiği rolü vurgulayarak, gazetecilere verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. 

 

 

YEREL BASINI TAKDİR ETMEK GEREKİYOR

 

 

 


Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Saatçi, “Yerel basın, toplumun doğru bilgilendirilmesi ve şeffaf bir yönetim anlayışının benimsenmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. Alparslandiyari Gazetesi ve Alparslandiyari.com’un bu anlamdaki katkıları takdire şayandır” dedi.

 

 

Veysel Eşin de ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Mehmet Ali Saatçi ve ekibine teşekkür etti. Eşin, Alparslandiyarı  ailesi olarak, ilçedeki gelişmeleri tarafsız ve doğru bir şekilde aktarmaya devam edeceklerini belirtti.

 

VEYSEL EŞİN
 

Resmi İlanlar