BULANIK Haber Girişi : 24 Eylül 2024 10:23

AK Parti Bulanık Eski İlçe Başkanı Saatçi: Bulanık halkına minnettarım

AK Parti Bulanık Eski İlçe Başkanı Saatçi: Bulanık halkına minnettarım
Bulanık’ta AK Parti İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Mehmet Ali Saatçi, görevi devretmesinin ardından Bulanık halkına samimi bir teşekkür mesajı yayımladı.

 

ALPARSLAN DİYARI - İlçeye hizmet ettiği süre boyunca halkın kendisine duyduğu güven ve destek için minnettar olduğunu belirten Saatçi, AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı döneminde gerçekleştirilen projelerden, kazanılan başarılardan ve gösterilen dayanışmadan dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

 

"BULANIK HALKI İLE BİRLİKTE BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK"

 

Mehmet Ali Saatçi, görev süresi boyunca Bulanık’ın ihtiyaçlarına kulak veren bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, "Görevim süresince Bulanık halkıyla birlikte çok sayıda projeye imza attık. İlçemizin gelişmesi, refahının artması ve halkımızın beklentilerinin karşılanması için var gücümüzle çalıştık. Bu süreçte Bulanık halkının desteği ve güveni bizim için her zaman en büyük güç kaynağı oldu. Şimdi, bu kutsal görevi devretmiş olsam da gönlüm ve dualarım her zaman Bulanık halkı ile birlikte olacaktır" dedi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Saatçi, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da kendisine sağladığı destek ve liderliği için teşekkür etti. "Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve liderliği, bizlere her zaman yol gösterici oldu. Bu süreçte verdiği destek, Bulanık’a daha iyi hizmet edebilmemiz için büyük bir fırsat sundu" şeklinde konuştu.

 

YENİ İLÇE BAŞKANI TAHİR KORKMAZ’A BAŞARILAR DİLEDİ

 

Mehmet Ali Saatçi, AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı görevini devrettiği yeni başkan Tahir Korkmaz’a başarı dileklerini iletti.

 

AK Parti Bulanık Eski İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi’nin ilçeye olan bağlılığı ve halkına teşekkür etmesi, siyasi kariyerinin yanı sıra gönüllerde de iz bırakan bir lider olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar