MANŞET Haber Girişi : 13 Temmuz 2024 10:32

Aile trajedisi: 17 Yaşındaki genç babasını öldürdü ağabeyini yaraladı

Aile trajedisi: 17 Yaşındaki genç babasını öldürdü ağabeyini yaraladı
Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti. 17 yaşındaki Doğukan Avcı, babası Hanifi Avcı (61) ile ağabeyi Burak Avcı'yı (23) av tüfeğiyle vurdu. Ağır yaralanan baba, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

ALPARSLAN DİYARI-Olay, saat 11.20 sıralarında Malatya’nın Hekimhan ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, Doğukan Avcı ile babası Hanifi Avcı arasında arazi meselesi yüzünden tartışma başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Doğukan Avcı, tüfeğini alarak babasına ve ağabeyine ateş açtı.

 

Karın bölgesinden ağır yaralanan Hanifi Avcı, acilen Hekimhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Ağabeyi Burak Avcı ise hastanede tedavi altına alındı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Olay sonrası Doğukan Avcı, suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

 

Kurşunlu Mahallesi'nde yaşanan bu üzücü olay, bölgede büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Yetkililer, olayın nedenlerini ve arka planını daha iyi anlamak için soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar