GÜNDEM Haber Girişi : 19 Kasım 2023 10:29

Ahlat’ta o isim Belediye Başkanı aday adayı oldu!

Ahlat’ta o isim Belediye Başkanı aday adayı oldu!
Ahlatlı iş insanı Kerem Marangoz, AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Bitlis’in Ahlat İlçesinde siyasi atmosfer giderek ısınırken, dikkat çeken bir isim olan Ahlat Kültür ve Turizm Tanıtım ve Yardımlaşma Derneği Yöneticisi, iş insanı Kerem Marangoz Ahlat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

 

Geçtiğimiz günlerde, Ahlat Ak Parti İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Mesut Subaşı, ve teşkilat üyelerini ziyaret eden Ahlat Kültür ve Turizm Tanıtım ve Yardımlaşma Derneği Yöneticisi, iş insanı Kerem Marangoz, Ak Parti Ahlat Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu resmi olarak yaptı.

 

Ahlat Ak Parti İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamada,”Ahlat'ımızın tarih kokan topraklarına ve değerli Ahlatlı hemşehrilerime hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Ahlat'ımızın zengin kültürel mirası, benim için büyük bir ilham kaynağı oluşturuyor. Bu güzel şehrin tarihini anlamak, geleceğini inşa etmek için önemli bir adımdır. Memleketimizin kalkınması, yaşanabilir bir kent haline gelmesi ve her bir Ahlatlı'nın mutluluğunun artması için taahhütte bulunuyorum. Ahlatlı hemşehrilerimin desteği ve duaları, bana güç ve ilham kaynağı her daim olacaktır.  Cennet vatan Ahlat'ı daha aydınlık bir geleceğe taşıma vizyonumuzu birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum.”dedi.

 

AHLAT DAHA MODERVE YAŞANILIR BİR YER OLACAK

 

Başkan Aday Adayı Marangoz,” Memleketimizi daha güzel bir geleceğe taşımak için sizlerin desteği ve işbirliği olmadan bu yolculuğu asla başaramam. Sizlerle birlikte Ahlat'ı daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir kent haline getireceğimize olan inancımı dile getiriyor, desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum. Başarının ancak ve ancak birlikte çalışarak mümkün olduğuna inanıyorum. Memleketimiz için daha iyi günlerin başlangıcı için bu yola çıkıyor ve bu yolda sizlerin yanımda olacağınıza olan inancımı ifade etmek istiyorum.” Dedi.

 

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar