MALAZGİRT Haber Girişi : 31 Temmuz 2024 08:42

Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü ilk ziyaretini Malazgirt Ziraat Odası’na yaptı

Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü ilk ziyaretini Malazgirt Ziraat Odası’na yaptı
Ağrı Şeker Fabrikası Müdürlüğüne yeni atanan Kürşat Erdoğan, ilk ziyaretini Malazgirt Ziraat Odası’na gerçekleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI-Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşat Müdür Erdoğan’a, Ağrı Şeker Fabrikası Ziraat Müdürü Mehmet Bayram ve Malazgirt Pancar Bölge Şef Vekili Şükrü Ünal da eşlik etti. Ziyarette, pancar üreticilerinin sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

 

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Cuma günü pancar üreticilerimizle fabrika müdürümüzü odamızın toplantı salonunda bir araya getirmeyi kararlaştırdık. Sayın müdürün nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım,” dedi.

 

Ziyaret sırasında pancar üreticilerinin yaşadığı zorluklar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Başkan Kılıç, üreticilerin sorunlarını detaylı bir şekilde anlatarak, çözüm için gerekli adımların atılması gerektiğini vurguladı. Müdür Erdoğan ise sorunların çözümü için gereken çalışmaların yapılacağını ve üreticilere her konuda destek olacaklarını belirtti.

 

 

Kürşat Erdoğan, “Pancar üreticilerimizin karşılaştığı sorunları yerinde görmek ve çözümler üretmek için Malazgirt Ziraat Odası’nı ziyaret ettik. Üreticilerimizle daha yakın temas kurarak, sorunlarına hızlı ve etkili çözümler bulmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda, Malazgirt Ziraat Odası ile iş birliği içerisinde çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Toplantı sonunda, Cuma günü yapılacak olan geniş katılımlı toplantıda üreticilerin daha detaylı bilgilendirileceği ve sorunlarına çözüm yollarının aranacağı belirtildi. Başkan Kılıç, ziyaretin üreticiler için umut verici olduğunu ve iş birliğinin devam edeceğini söyledi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar