KÜLTÜR VE SANAT Haber Girişi : 11 Temmuz 2024 01:05

Ağrı’daki Muşluların tıraş olduğu usta berber yıldızlar galasında ödül aldı!

Ağrı’daki Muşluların tıraş olduğu usta berber yıldızlar galasında ödül aldı!
CMC-CAT Dünya Kuaförler Konfederasyonu Ağrı İl Temsilcisi Ömer Özen, düzenlenen yıldızlar galasında ödül aldı.

ALPARSLAN DİYARI- CMC-CAT Dünya Kuaförler Konfederasyonu Ağrı İl Temsilcisi Ömer Özen, düzenlenen yıldızlar galasında ödül aldı. Kuaförlük dedemden babama, babamdan da bana kalan bir asırlık aile mesleğimiz diyen kuaför Ömer Özen, hedefinin Türkiye Kuaförler Milli Takımına girerek dünya şampiyonluğu için yarışmak olduğunu söyledi.

 

ÖZEN’DEN AÇIKLAMA

 

Aile mesleğinin son varisi olduğunu dile getiren Özen şöyle konuştu:

 

“Tam bir asırdır bu mesleği sürdürüyoruz. Şu anda ailemizin son varisi olarak devam ettiriyorum mesleğimi. Bu sanat dalında zirveleri zorlamak istiyorum. Bu işin ustalarını ve öncülerini iyi takip etmeye çalışıyorum. Türkiye Kuaförler Milli Takımında yer almak için kendimi sürekli geliştiriyorum ve ilgili İshakpaşa Sarayı Ev Sahipliği Yapabilir CMC CAT Dünya Kuaförler Konfederasyonu’nun Türkiye’nin ve Dünya’nın farklı şehirlerinde büyük organizasyonlar gerçekleştirdiğini söyleyen Özen, “Ağrı’yı tarihi ve kültürel olarak ülkemizde ve uluslararası alanda tanıtmak için ilerleyen süreçte CMC CAT’in bir organizasyonunu burada yapmak istiyoruz. Tabi bunun için ilimizin kurum ve kuruluşlarının desteğine ihtiyaç var. İshakpaşa Sarayı, Dünya’nın dört bir yanından kuaförlerin ve sektör profesyonellerinin katılacağı bir organizasyona ev sahipliği yapabilir.” ifadelerini kullandı.

 

 

Ağrı’da ikamet eden Muşlu vatandaşların da tıraş olduğu isimlerden biri olan Özen, kariyer basamaklarını adım adım tırmanıyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi

 

 

Resmi İlanlar