GÜNDEM Haber Girişi : 27 Kasım 2023 16:23

81 ilde personel alımı! KPSS şart yok, 18 yaş üstü olmanız yetiyor

81 ilde personel alımı! KPSS şart yok, 18 yaş üstü olmanız yetiyor
81 ilde çalışmak üzere 1121 çağrı merkezi müşteri temsilcisi personel alımı başladı.

ALPARSLAN DİYARI- İş arayan vatandaşlar için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) müjdeli haberi verdi. Son bilgilere göre 81 ilde çalışacak 1121 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı yapılacak. Pek Başvuru şartları ve detaylar neler?

 

 

Çağrı merkezinde, çağrı merkezi personeli olarak çalışmak isteyenler için İŞKUR'dan duyuru geldi. Yurt genelinde internet üzerinden yapılacak iş başvurusunda adayların taşıması gereken genel koşullar da belli oldu.

 

KPSS ŞARTSIZ ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ ALINACAK

 

İŞKUR, farklı kurumları çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımına ilişkin detayları yayımladı. Aktarılan son habere göre Türkiye geneli binden fazla çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı yapılacak. Alımlar özel sektöre yapılacağı için mülakat ya da KPSS şartı aranmayacak!

 

Müşteri temsilcisi başvuru şartları tek tek açıklanırken, genel şartların herkes için geçerli olacağı belirtildi. Özel başvuru şartları ilanların içeriğine göre farklılık gösterebiliyor. Bu kapsamda adayların ilk olarak genel başvuru şartlarına haiz olması gerekiyor. İşte genel başvuru şartları:

 

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

-En az 18 yaşını tamamlamış olmak

-Kamu haklarından mahrum olmak

-Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

-Güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi, adli sicil kaydının olmaması

-Diksiyonun düzgün olması

-Gerekli durumlarda vardiyalı çalışabilmek

 

ÇAĞRI MERKEZİ NEDİR? MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ NE İŞ YAPAR?

 

Çağrı merkezi müşteri temsilcisinin en temel görevi, gelen çağrıları en doğru veren net şekilde karşılamak! Belirtilen kaliteli kural ve yönetmeliklere bağlı olarak gelen çağrıları cevaplarlar. Çalışma sırasında müşteri temsilcileri oturup, kulaklık takarak, sadece arayan kişinin istek, şikayet ve dileklerini cevaplandırırlar.

 

HABER MERKEZİ

 

 

Resmi İlanlar