GÜNDEM Haber Girişi : 28 Ekim 2023 21:00

7.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 31 Ekim'e kadar ödeme yapılacak

7.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 31 Ekim'e kadar ödeme yapılacak
Emekliler, kendilerine yapılacak ek ödemeleri araştırmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre 7.500 TL emekli maaşı alanlara 3 iş günü içerisinde ek promosyon ödeneceği belirtildi. Ek promosyon ödemesinin detayları ve merak edilenler belli oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Açıklama, Akbank tarafından geldi. Akbank yaptığı açıklamasında promosyon ödemesine ilişkin merak edilenleri tek tek derledi. Buna göre 7.500 TL ve üzeri emekli maaşı alan emeklilere 3 iş günü içerisinde ek promosyon ödemesi yapılacak.


Akbank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında SGK emekli maaşını taşıyanlara 12 bin TL’ye kadar ödül fırsatı ve 10 bin TL’ye kadar promosyona ek 2 bin TL ödeme yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamada kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceği belirtildi.


AKBANK AÇIKLAMA YAPTI


“SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 18 Eylül – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden emeklilerimiz 10.000 TL’ye varan promosyondan faydalanabileceklerdir. Buna ek olarak kampanya dönemi içerisinde, Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 400 TL, toplamda 2.000 TL chip-para ile 12.000 TL ödül fırsatından yararlanabileceklerdir”

 

Bu ödemelerden yararlanmak isteyenlerin şubeye gitmesine gerek kalmadan Akbank mobil ve internet ya da müşteri iletişim merkezleri aracılığı ile Akbank’a başvuru yapabilecekleri belirtildi.

 

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI


Akbank, yaptığı açıklamasında 18 Eylül’de başlayan kampanyanın 31 Ekim tarihine kadar devam edeceğini ifade ederek, kampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

 

SGK emekli maaşını 18 Eylül – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden ve promosyon başvurusunda bulunan emekliler faydalanabilecektir.

 


18 Eylül 2023 tarihi itibariyle Akbank’ta promosyon taahhüdü bulunan veya bir diğer SGK Emekli Maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar.

 

Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşulları geçerlidir.

 

Müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlamaktadır.

 

Buna göre;

 

3.500 TL - 7.499TL arasında maaş alanlara 3.500 TL ek promosyon ve 7 bin TL toplam promosyon

 

7500 TL ve üzeri maaş alanlara 4.500 TL ek promosyon ve 9 bin TL toplam promosyon

 

10 bin TL ve üzeri maaş alanlara 5.000 TL ek promosyon ve 10 bin TL toplam promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.

 

HABER MERKEZİ


 

Resmi İlanlar