GÜNDEM Haber Girişi : 15 Mayıs 2023 15:08

5 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

5 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
İzmir'in Menderes ilçesindeki bir kıraathanede 5 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 11 kişiden 7'si adliyeye sevk edildi.

Cüneytbey Mahallesi Ürüncü Sokağı'ndaki bir kıraathanenin ikinci katında 3 gün önce yaşanan silahlı kavgaya ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 kişiden 7'sinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen 7 kişinin Cumhuriyet savcılığındaki sorgu ve işlemleri devam ediyor. 4 kişinin yarın sevk edilmesine karar verilirken olaya ilişkin 2 kişi ise aranıyor.

- Olay

Aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan iki grup, 12 Mayıs'ta Cüneytbey Mahallesi Ürüncü Sokağı'ndaki bir kıraathanenin ikinci katında konuşmak için bir araya gelmiş, çıkan kavgada iki tarafın da silah kullanmasıyla B.C. ve S.B. olay yeri, T.A, R.B. ve O.D. de hastanede ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.

Olayla ilgili belirlenen 13 şüpheliden 11'i gözaltına alınmıştı. Taraflar arasında daha önce kumar borcu sebebiyle bıçakla yaralama olayı yaşandığı da öğrenilmişti.

Resmi İlanlar