MALAZGİRT Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 16:08

26 Ağustos Malazgirt Zafer Bayramı hazırlığı

26 Ağustos Malazgirt Zafer Bayramı hazırlığı
Kaymakam Göksu Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın, ilçenin kanaat önderleri, iş insanları, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları,  köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, 26 Ağustos hazırlıkları için toplantı yaptı.

ALPARSLN DİYARI- Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın, Malazgirt ilçesinde her yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla görkemli bir şekilde kutlanan 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için yapılacak hazırlıklar ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında ilçenin kanaat önderleri, iş insanları, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları,  köy ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptılar.

Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Park içindeki Millet Bahçesinde yapılan toplantıda, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile kutlanan 26 Ağustos Malazgirt Fethi’nin 951’nci yılı etkinliklerinde olduğu gibi bu yıl ki etkinliklerin de Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde Okçular Vakfı tarafından organize edileceği ifade edildi.

CUMHURBAŞKANINI AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYACAĞIZ

Malazgirt Zaferi’nin 952. Yıldönümü etkinliklerinde yapılacak programlar hakkında görüş alışverişinde bulunun toplantıda, Kaymakam Bayram ve Başkan Altın, 26 Ağustos Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı programa tüm Türkiye’deki vatandaşları Malazgirt ilçesinde ağırlamaktan onur duyacaklarını belirttiler.

 

Haber İlhan Güvenir

 

Resmi İlanlar