SPOR Haber Girişi : 19 Mayıs 2023 17:03

19 Mayıs Atatürk Koşusu yapıldı

19 Mayıs Atatürk Koşusu yapıldı
19 Mayıs Atatürk Koşusu yapıldı


Malazgirt Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk Koşusu düzenledi.
Malazgirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği Atatürk Koşusu yarışları tarihi Milli Park içinde yapıldı. 
Yarışmalarda dereceye giren sporcu ve okullara madalyaları İlçe Kaymakamı Göksu Bayram tarafından düzenlenen törenle verildi. 
Atatürk Koşusunda genç erkekler kategorisinde şehit Yusuf Ulaş Anadolu Lisesi öğrencisi Ruşen Karataş birinci, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sedat Özdemir ikinci, Feyzi Akkaya Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi Ferhat Burhanlı üçüncü oldu. 
Genç Kızlar kategorisinde, Şehit Demet Sezen Anadolu Lisesi öğrencisi Helin Adıgüzel birinci, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep yalçın ikinci, Alpaslan Anadolu Lisesi öğrencisi Cemile Altun üçüncü oldu. 
Takım yarışlarında Genç Kızar Kategorisinde, Ünye Anadolu Lisesi takımı birinci, Ünye Fen Lisesi takımı ikinci ve Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Takımı üçüncü oldu. 
Dereceye giren öğrenci ve takımlara ödülleri beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Resmi İlanlar