SPOR Haber Girişi : 24 Aralık 2023 12:17

1071 Malazgirtspor Play-off’ta! Sırada BAL ligi var

1071 Malazgirtspor Play-off’ta! Sırada BAL ligi var
Muş 1.Amatör Ligi 3.Grubu 2.sırada tamamlayan 1071 Malazgirtspor Bölgesel Lig (BAL) ligine yükselme Play-Off’larına kalmayı başardı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Hasköy ilçesinde yoğun kar yağışı altında oynanan Hasköy spor ile 1071 Malazgirtspor kulüpleri arasında oynanan büyük bir heyecana sahne olan maçı Hasköy sporun 1-0 kazanmasına rağmen Malazgirt’te oynanan ilk maçı 2-0 kazanan 1071 Malazgirtspor gol averajıyla ikinci sıradaki yerini koruyarak Play-Off’lara kalma başarısı gösterdi.

 

 

 

Maçtan sonra 1071 Malazgirt sporun Play-Off’lara kalmasının ilçede büyük bir heyecan yarattığını belirterek, çok muyluyuz dedi.

 

Başkan İsmail Türeli,” Hasköy deplasmanın da yoğun kar yağışı futbol oynamayı zorlaştırdı. Her iki takımda iyi mücadele sergilediler. İkili averaj uygulaması neticesinde ilk maçı 2-0 kazanmanın verdiği avantaj ile bugün 1-0 kaybetmemize rağmen Nisan ayında oynanacak Play-Off maçlarına kalmayı başardık. Bundan sonraki süreçte takıma 5 futbolcu transferi yapacağız. ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz bizleri ligin başından beri yalnız bırakmayan ilçe kaymakamımız Sayın Göksu Bayram ve Belediye başkanımız Sayın Cengiz Altın’a çok teşekkür ederiz. ayrıca takıma sponsor olan değerli hemşerimiz Sayın Ömer Kaya ve Fatih Saltık kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. kar kış demeden takıma destek olan cefakar taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz inşallah o sene bu sene anlayışıyla hedefimiz bölgesel lig(BAL) olacaktır.

 

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

Resmi İlanlar