BULANIK Haber Girişi : 22 Eylül 2023 12:57

10 yıldır aranıyordu! Bulanık’ta JASAT’tan 160 yıl hapis cezası bulunan hükümlüye operasyon!

10 yıldır aranıyordu! Bulanık’ta JASAT’tan 160 yıl hapis cezası bulunan hükümlüye operasyon!
Muş’ta JASAT tarafından UYAP’ta aranan firari hükümlüye operasyon düzenlendi. Jandarmanın operasyonu sonucu hakkında 160 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

ALPARSLAN DİYARI- Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Muş'ta suçlulara göz açtırmıyor. JASAT, başarılı operasyonlarına her geçen gün birisini daha ekliyor. JASAT tarafından nitelikli suçlardan faili firari olarak aranan şahısların yakalanması amacıyla yapılan geniş çaplı araştırmalar neticesinde, Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Eskiyol Yukarıbayramlı Mezrasında DOST ve KUNDO aileleri arasında arazi anlaşmazlığı neticesinde çıkan çatışmada 7 kişinin öldürülmesi ile sonuçlanan olayın sanıklarından olan hükümlü Çetin Kundo yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

 

 

JASAT’TAN 10 YILLIK FİRARİ HÜKÜMLÜYE OPERASYON

 

Adli işlemleri devam eden Kundo’nun 10 yıldır firar olduğu ve hakkında 160 yıl (7 Kez Ağırlaştırılmış müebbet) kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Şahsın yapılan istihbarı çalışmalar sonucu Yukarıbayramlı Mezrasına geldiği bilgisi alındı. Muş İl Jandarma Komutanlığı  JASAT ekiplerince ortak yapılan operasyon sonucu şahıs ikamet adresinde yakalandı.

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar